Jannicke Farstad

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Jannicke Farstad har jobbet som journalist og programleder i NRK i 17 år, hvor et av hennes sterkeste interessefelt har vært næringsliv knyttet til havet. Hun er vår sterkeste historieforteller, og nyter stor tillit blant våre kunder når hun lager filmreportasjer, podkast eller er programleder under arrangementer.

Jannicke Farstad har vært nyhetsanker og programleder i NRK, i tillegg til å ha jobbet som programleder i TVNorge og TV2. Som TV- og radiojournalist har hun lang erfaring fra effektiv produksjon av korte og poengterte nyhetssaker, samt TV- og radioprogram der hun har fått gå i dybden.

I dag jobber hun med utvikling og produksjon av film, podkast og redaksjonelle saker på vegne av våre kunder, medierådgiving, sosiale medier, presentasjonsteknikk, utvikling og gjennomføring av seminarer og eventer. Hun stiller gjerne opp som konferansier eller programleder på fysiske eller digitale konferanser.

Jannickes største lidenskap er å fortelle historier. Dette førte henne til dokumentarfilmstudier ved medielinja på Høgskulen i Volda. Hun har også studert statsvitenskap ved Høgskolen i Molde.

På fritiden trives hun aller best ute i naturen i sjøstøvler og fjellsko. Hun liker lukten av salt sjø, og blir motivert av å bidra til å skape levende samfunn langs kysten og for de som kommer etter oss. Derfor tok hun initiativet til – og skapte Lys i alle hus – en podkast av og for de som vil skape lys i alle hus langs kysten.

KONTAKTINFO

Jannicke Farstad

Rådgiver

Mob: +47 930 55 078

Mail: jannicke@doxacom.no

Copy link
Powered by Social Snap