Ocean Knowledge

VI HAR DYBDEKUNNSKAP OM HAVET

Doxacom er et rådgivingsselskap med flere tiårs erfaring fra salg, forretningsutvikling, strategi og omdømmebygging for havbasert industri.

Vår visjon er å gjøre havbasert næring internasjonalt attraktiv.

VibekeHanssen.jpg (2)

Vibeke Hanssen

Daglig leder / strategisk rådgiver / partner

Vibeke har 20 års erfaring fra byrå, industri og forsknings- og utdanningsinstitusjoner, og en master i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Før hun begynte i Doxacom var hun salgs- og markedssjef i Mørenot Aquaculture hvor hun opparbeidet seg god kunnskap og stort nettverk innen havbruksnæringen. Vibeke har et stort hjerte for kommunikasjonsfaget, og brenner for at kundene skal skille seg ut og bygge verdier gjennom strategiske handlinger.

Mob: +47 95 73 13 45

Mail: vibeke@doxacom.no

OyvindOlsen.jpg (1)

Øyvind Michael Olsen

Strategisk rådgiver / partner

Øyvind etablerte Doxacom i Ålesund i 2011, og har mer enn 20 års erfaring - hovedsakelig som rådgiver for virksomheter innen havbasert industri, med spesialisering på strategi, og omdømme- og merkevarebygging. Han har jobbet mye med integrasjon av oppkjøpte virksomheter, utvikling og lansering av produkter og foredling av kost-nytte argumentasjon. Øyvind er svært strukturert, og jobber hele tiden for at kunden skal fremstå tydelig, konsistent og slagkraftig.

Mob: +47 911 85 817

Mail: oyvind@doxacom.no

UnniGrebstad.jpg

Unni Grebstad

Strategisk rådgiver / partner

Unni har over 20 års erfaring innenfor salg og markedsføring mot maritim bransje. Unni har nasjonal og internasjonal erfaring fra bl.annet fiskeindustri, skipsdesign, skipsbygging, satellittkommunikasjon, og skipsinnredning. Unni har høyt kundefokus og ser hele tiden etter produktfordeler og salgsargumenter.

Mob: +47 95 28 82 88

Mail: unni@doxacom.no

GerdAliseSteinsbu.jpg (1)

Gerd Alise Steinsbu

Prosjektleder / designer / partner

Gerd Alise har over 20 års erfaring innen grafisk design, reklame, markedsføring og web design. Hun har også erfaring med planlegging og prosjektledelse av messer og events. Gerd Alise kommer fra stillingen som Creative manager i Inmarsat Maritime. Gerd Alise har konseptuell forståelse og ser kundens behov utover det grafiske.

Mob: +47 99 63 67 88

Mail: gerdalise@doxacom.no

FroyKMyrhol.jpg

Frøy K. Myrhol

Kommunikasjonsrådgiver

Frøy er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har over ti års erfaring med kommunikasjon fra ulike organisasjoner. Hun har jobbet i flere utdannings- og forskningsinstitusjoner i Norge, i tillegg til internasjonal erfaring fra Brussel og Beirut. Frøy har særlig jobbet med journalistisk arbeid, sosiale medier, forskningsformidling, internasjonalisering og sjømatnæringen.

Mob: +47 481 95 035

Mail: froy@doxacom.no

RonnyNordstrand.jpg (1)

Ronny Nordstrand

Grafisk designer / webdesigner

Som de fleste av oss var den lokale fiskeindustrien det første møtet med arbeidslivet for Ronny. Han begynte å jobbe med grafisk design i 1989, da arbeidet fremdeles var preget av utskjæring og montering av fysiske bokstaver og former. Nå utvikler han design på alle flater – fra tradisjonelt papir og storformat – til digitalt design på web, salgspresentasjoner og i VR – virtual reality. I tillegg til å levere gode løsninger er Ronny svært nøyaktig og strukturert.

Mob: 924 18 270

Mail: ronny@doxacom.no

BritaEDuwe.jpg

Brita Erica Duwe

Naval architect / 3D designer

Brita er en del av vårt nye satsingsområde innen virtuell kommunikasjon og jobber i hovedsak med 3D og VR. Brita kommer fra tidligere Farstad Shipping og er utdannet skipsingeniør med spesialfelt innen skipsdesign fra HiÅ. I tillegg har hun studert 3D modellering og digitalt design ved Noroff. Brita er nerden i Doxacom, som ser detaljene i den store sammenhengen. Hun er et ihuga friluftsmenneske og jobber på si som guide og TOPPS ambassadør.

Mob: +47 904 17 510

Mail: brita@doxacom.no