Laila Gjerdsbakk

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Laila Gjerdsbakk er rådgiver i Doxacom og har en solid bakgrunn med over 20 års erfaring innen kommunikasjon, salg og markedsføring. Hun har hatt en sentral rolle i flere virksomheter sin merkevarebygging og kommunikasjonsstrategi, både nasjonalt og internasjonalt.  

Da Laila startet i Doxacom i oktober 2024, kom hun fra stillingen som leder for marked og kommunikasjon i Spilka. Der gjennomførte hun blant annet en vellykket reprofilering av selskapet i 2021, og utviklet strategier som styrket merkevaren betydelig. Dette resulterte i flere priser i 2022 og 2023. Laila sto også bak reprofileringen av søsterselskapet Spilka Composites i 2024.  

Helt siden 2006 har Laila ledet flere selskaper sine markedsføringsstrategier på tvers av en rekke medieløsninger. Hun har også vært ansvarlig for å utarbeide nye nettsiderfor blant annet  Devold of Norway, Næringsforeningen – Ålesundregionen og flere Spilka-selskaper.  

Laila har også hatt en sentral strategisk rolle i design og bygging av messestander, samt gjennomføringen av messer. Som prosjektleder har hun vært opptatt av å definere formålet med deltakelse og å sikre at hvert arrangement er skreddersydd for å oppnå de overordnede målene. I tillegg har hun vært ansvarlig for flere større konferanser og nettverk i Næringsforeningen – Ålesundregionen, deriblant Bransjegruppe Havbruk. 

Laila besitter sterke ferdigheter innen prosjektledelse, kommunikasjon og digitale verktøy. Hun er strukturert, fleksibel, og trives med høyt tempo, noe som gjør henne til en uvurderlig ressurs for ethvert team. 

Laila har flere styreverv, og på fritiden har hun et sterkt engasjement for idretten. I tillegg til styreverv i AaFK Fortuna og Aksla IL er hun en ivrig supporter til barnas fritidsaktiviteter innen teater, fotball og håndball. Hun engasjerer seg både som kostymemaker, heiagjeng på sidelinjen, økonomiansvarlig og i trenerrollen. Hun er også stolt hundeeier av en Golden Retriever. 

KONTAKTINFO

Laila Gjerdsbakk

Rådgiver

Mob: +47 900 38687

Mail: laila@doxacom.no