Følg oss

Vi kjenner havnæringene

Doxacom er et rådgivningsselskap som tilbyr et komplett team med flere tiårs erfaring fra havnæringene.

Våre rådgivere har dyp innsikt, store nettverk og brennende interesse for havet. Vi kan derfor med stor trygghet rådgi våre kunder hele veien fra analyse og strategi til praktisk gjennomføring i verdikjeden.

Våre svært kompetente grafiske designere kompletterer teamet og gjør oss i stand til å tilby en helhetlig tjeneste også innen posisjonering og omdømmebygging. Fra idè og konsept, til grafisk utførelse og publisering.

OCEAN KNOWLEDGE

Team Doxacom

Rådgiver og partner

Mail: oyvind@doxacom.no 
Tlf: +47 911 85 817

Rådgiver bærekraft

Mail: johanne@doxacom.no 
Tlf: +47 959 27 654

Rådgiver

Mail: ellen@doxacom.no
Tlf: +47
941 53 696

CFO og rådgiver

Mail: ingvild@doxacom.no
Tlf: +47 909 87 819 

Grafisk- og digital designer

Mail: ronny@doxacom.no 
Tlf: +47 924 18 270

Designer, prosjektleder og partner

Mail: gerdalise@doxacom.no 
Tlf: +47 996 36 788

Vi kjenner de som er ute på fiske, på merdkanten og de som holder til i dokkhallen.

Doxa - utfordrer det etablerte

Navnet Doxacom er sammensatt av ordene doxa og communications. Doxa (δόξα) er et gresk retorisk begrep som kan forklares som rådende oppfatninger og etablerte sannheter. Navnet underbygger vår tanke om at vi ved å utfordre den rådende oppfatning skaper rom for positiv endring og vekst.

Selskapet ble etablert i 2011 og har sitt utspring i de maritime- og marine klyngene på Møre. I dag bistår vi bedrifter langs hele norskekysten.

Vår visjon

Vi skaper verdi for våre kunder, samtidig som vi løser samfunnsbehov.

Livet i havet

Vår visjon er bygd på FNs bærekraftsmål: Samarbeide for å nå målene (nr. 17), livet i havet (nr. 14) og ren energi til alle (nr. 7).

Våre verdier

Vi blir ekstra engasjerte ved å kunne uttrykke og dele ideer, gi hverandre mulighet til å prøve og lære noe nytt, og ved at hverdagen gir mening for hver og en av oss.

Bærekraftig vekst

I Doxacom er vi opptatt av å bidra til bærekraftig vekst. Norges lange tradisjon for verdiskaping langs kysten har ført oss dit vi er i dag – nå vil vi bidra til å legge grunnlaget for hvordan fremtidens havnasjon skal se ut.