Personvernerklæring

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter. Vi håndterer alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Ved å bruke av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger
  • For å gi tilgang til våre tjenester
  • For å sende relevant informasjon
  • For å gi kundeservice og støtte
  • For å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

Informasjon fra andre kilder

Vi mottar informasjon fra kunder og andre tredjeparter som hjelper oss å opprettholde driften av Doxacom.no, og forbedre tjenestene våre.

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss. Utenfor kundeforhold slettes personopplysninger innen rimelig tid etter at databehandlingen er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i henhold til norsk regnskapslovgivning. 

Rettigheter

Hvis vi behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i dine egne opplysninger i henhold til norsk lov. Du kan be om å få en kopi av opplysningene vi har registrert om deg. Det gjøres ved å ta kontakt med oss på vibeke@doxacom.no. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller du ikke har adgang til å behandle dem, kan du også be oss rette opplysningene.

 
Copy link
Powered by Social Snap