Utvider teamet for strategisk kommunikasjon og omdømmebygging

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Doxacom styrker teamet og har ansatt Laila Gjerdsbakk som ny rådgiver. – Med en omfattende bakgrunn innen merkevarebygging og kommunikasjon, vil Laila tilføre verdifull kompetanse til teamet vårt, sier daglig leder Vibeke Hanssen.

Doxacom har etablert seg som en viktig aktør innen strategisk kommunikasjon og forretningsutvikling, spesielt rettet mot havbaserte næringer langs norskekysten. I løpet av 2024 har selskapet ansatt tre nye medarbeidere, noe som tilsvarer en vekst på over 30% på ett år. Dette understreker Doxacoms ambisjon om å styrke bærekraftig havøkonomi gjennom et større team som skal fremme verdiskaping gjennom ansvarlig bruk av havets ressurser.

Laila Gjerdsbakk kommer fra stillingen som leder for marked og kommunikasjon i Spilka, et selskap som de siste årene har endret seg fra en klassisk industribedrift, til et fremoverlent selskap med bærekraft som en essensiell del av strategien. Laila sto blant annet bak en vellykket reprofilering av Spilka, noe som resulterte i en rekke priser i 2022 og 2023.

– Vi er svært glade for å ha Laila med på laget, sier Vibeke Hanssen, daglig leder i Doxacom. – Hennes erfaring med prosjektledelse og kommunikasjon vil være et svært positivt bidrag for våre kunders videre vekst og utvikling.

Laila beskriver seg selv som utadvendt og engasjert, med en strukturert tilnærming og høy arbeidskapasitet. Hun ser frem til å bidra til å styrke Doxacom og samarbeide med et dynamisk team.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen, sier Gjerdsbakk. – Det er en unik mulighet til å jobbe med dyktige mennesker og bidra til vekst for en spennende kundeportefølje innen havbaserte næringer. Jeg ser frem til å bruke min kompetanse til å styrke marint- og maritimt næringsliv, og dermed bidra til verdiskaping langs norskekysten.

Variert bakgrunn fra ulike bransjer

Laila har en variert bakgrunn med over 20 års erfaring innen salg, kommunikasjon og markedsføring fra et bredt spekter av bransjer. Hun har hatt en sentral rolle i flere virksomheter sin merkevarebygging og kommunikasjonsstrategi, både nasjonalt og internasjonalt, deriblant Devold of Norway. Laila sto også bak en rekke konferanser og bransjegrupper i Næringsforeningen – Ålesundregionen, før hun tok over stafettpinnen i Spilka i 2021. Hun uttrykker takknemlighet for mulighetene hun har hatt i Spilka og beskriver sin tid der som særdeles lærerik og spennende. Ikke minst på grunn av mange dyktige og engasjerte kollegaer. Når hun nå bytter beite, ser hun frem til å bruke kompetansen sin til det beste for kunder og kollegaer i Doxacom.

– Synlighet og omdømmebygging er mine kjepphester. For å tiltrekke fremtidens kunder og talenter, er det avgjørende å aktivt arbeide med omdømme og sette fokus på sluttbrukernes opplevelser, sier hun. – Doxacom er fleksible og har en unik kombinasjon av næringsinnsikt, bred faglig kompetanse og stort engasjement for havet. Med et slikt kompetent og tilpasningsdyktig team i ryggen ser jeg frem til å bistå Doxacom og kundene med å oppnå bærekraftig vekst og utvikling, avslutter Gjerdsbakk.

Kontaktpersoner

Vibeke Hanssen, daglig leder, telefon 957 31 345

Laila Gjerdsbakk, rådgiver, telefon 900 38 687

Andre aktuelle nyheter

Se og lær om ESG!

Unngå å drukne i ESG-kravene ESG er et tema alle virksomheter må forholde seg til. Likevel oppleves temaet ofte som vanskelig og omfattende, og mange