Ellen Torset

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Ellen Torset er rådgiver i Doxacom og har bred kompetanse innen markedskommunikasjon. Hun har lang erfaring med oppbygging, posisjonering og vedlikehold av merkevarer, og har blant annet arbeidet med merkevarer som Ekornes, Stressless, Pepsi Cola, Radisson, NTNU og ÅKP.

Hun er glad i å sette folk i kontakt med hverandre, og liker å jobbe med nettverksbygging og kunnskapsdeling, arrangement i alle størrelser og former, markedsplanlegging, internasjonalisering, prosjektstyring, kunderelasjoner og employer branding.

Ellen har bodd ni år sammenhengende i utlandet, hvor hun studerte Hospitality Management i Den Haag, jobbet på hotell i Skottland, Brussel og Nederland, lærte fransk i Frankrike, og bodde fire år i USA hvor hun jobbet med salg og markedsføring for Ekornes.

Utenom jobb trives hun veldig godt på hytta i Nevlunghavn sammen med familie og venner. Ellen spiller tennis, er med i bokring, liker både ski og jogging, bader og sykler hele året. Hun synes det er stas med sosialt samvær, og sablerer Champagne  som en proff

KONTAKTINFO

Ellen Torset

Rådgiver

Mob: +47 941 53 696

Mail: ellen@doxacom.no