Gerd Alise Steinsbu

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Gerd Alise Steinsbu er designer og prosjektleder i Doxacom. For flere av våre kunder tar hun på seg rollen som prosjektleder for implementering og gjennomføring av større kommunikasjonsprosjekt.

Hun har tjue års erfaring og dybdekunnskap innen grafisk arbeid og prosjektledelse, samt erfaring fra farge- og materialplaner for skip, planlegging av messer og arrangementer. Gerd Alise jobber med utvikling av konsept og visuell strategi, webdesign, digital markedsføring og analyser for kundene, samt regi og tilrettelegging for foto og film.

Før hun begynte i Doxacom jobbet hun som Creative Manager i Inmarsat Marine (tidligere Ship Equip), etter noen år som markeds- og reklamekonsulent i samme selskap. Gerd Alise er utdannet grafiker gjennom svennebrev ved Høyskoleforlaget i Kristiansand (nå Cappelen Damm Akademisk). Her arbeidet hun flere år som produksjonsansvarlig før hun flyttet til Ålesund for å studere økonomi og ledelse ved NTNU. I tillegg har hun studert prosjektledelse ved BI ved siden av jobben i Doxacom.

Gerd Alise motiveres av fornøyde kunder og samarbeid med gode kollegaer i Doxacom. 

På fritiden er hun ivrig fotballmamma hvor hun heier frem ungene på sidelinja, og elsker også å feriere med familien på Flekkerøy hvor hun vokste opp.

KONTAKTINFO

Gerd Alise Steinsbu

Prosjektleder / designer og partner

Mob: +47 996 36 788

Mail: gerdalise@doxacom.no