Hanne Elisabeth Grytten Lien

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Hanne Elisabeth Grytten Lien er nyutdannet PR- og kommunikasjonsarbeider fra Høgskulen i Volda. Tidligere har hun også studert historie og religion.

Via studiet har hun hatt både interne- og eksterne praksisperioder. Gjennom internpraksis har hun vært med på å planlegge og gjennomføre et PR-stunt ved NTNU i Ålesund for The North West i 2019, og markedsføring av Volda Skisenter i 2020.

Gjennom to eksterne praksisperioder var hun en del av kommunikasjonsavdelingen i Norges Skiforbund hvor hun fikk erfaring med å utarbeide pressemeldinger og innhold på sosiale medier, planlegging og produksjon av medieguide til VM 2021, og hun var også en del av støtteapparatet til de norske utøverne under Ski Tour 2020.

Hanne ønsker å kunne være med på å utgjøre en forskjell, og med stor drivkraft og motivasjon er hun klar for utfordringen.

Hanne er strukturert, glad i planlegging og organisering. Hun liker godt å skrive, oppdatere sosiale medier og takker aldri nei til en utfordring. Hun ser frem til en utfordrende og lærerik hverdag i Doxacom og tror at dette er et sted hun kan utvikle seg mye som kommunikasjonsarbeider.

Ved siden av studiene har hun vært aktiv i arbeidslivet som resepsjonist hos Family Sports Club Volda, hvor hun også har tilbragt mye av fritiden sin til trening. Hun er aktiv, og elsker å starte dagen med en treningsøkt eller være på tur ute i skog og fjell. Hun liker jakt og fiske, og har et stort hjerte for dyrelivet både på land- og i vann.

KONTAKTINFO

Hanne Elisabeth Grytten Lien

Innholdsprodusent

Mob: +47 947 85 934

Mail: hanne@doxacom.no

Copy link
Powered by Social Snap