Ingvild Nistad

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Ingvild er CFO og rådgiver i Doxacom, med vekt på finansiell forretningsutvikling på vegne av våre kunder. Hun leder vårt kontor i Molde.

Hennes spesialområde er selskaper i vekst, og bistår våre kunder innen finansiell rådgiving og kommunikasjon, gjerne kombinert med investorrelasjoner og rapportering på bærekraft. Ingvild er utdannet siviløkonom, og har også en master i samfunnsendring, ledelse og organisering. Hun har mange års erfaring som autorisert regnskapsfører, samt som leder av flere regnskapsavdelinger under Økonomisenteret MRK AS og Sparebank 1 Regnskapshuset SMN. Hun har også bistått verdipapirforetak med due diligence-arbeid, og de siste årene har hun utviklet en unik kompetanse og metodikk knyttet til bærekraftsmåling av virksomheter og bygg.

Ingvild har selv bakgrunn som gründer, og brenner for forenkling og automatisering av tidkrevende rapportering. Hun har blant annet deltatt i et prosjekt under Finanstilsynets regulatoriske sandkasse, hvor hun hadde prosjektansvar samt ansvar for faglig utvikling av en løsning for automatisert måling av bærekraft i små og mellomstore foretak. Hun deltar i en nordisk arbeidsgruppe for videre utvikling av Nordic Sustainability Reporting Standard (NSRS), som er den nordiske standarden for bærekraftsrapportering for små og mellomstore bedrifter.

På fritiden liker Ingvild hagearbeid og fjell. Gleden er stor når hun dyrker egne grønnsaker og urter hjemme, eller når hun er på tur utenfor allfarvei sammen med familie og venner.

KONTAKTINFO

Ingvild Nistad

CFO og rådgiver

Mob: +47 909 87 819

Mail: Ingvild@doxacom.no