Johanne Kjerstad

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Johanne Kjerstad er rådgiver i Doxacom innenfor bærekraft.

Med bakgrunn som rådgiver for forskningsområdene hav, bærekraft og energi ved NTNU, har hun bred erfaring fra tverrfaglige prosjekter, og er opptatt av bærekraftig forvaltning av havets ressurser.

I mars 2022 begynte Johanne i Doxacom, med mål om å utvikle kompetansen til næringslivet på bærekraft. Hun har et stort engasjement for miljø og klima, og ønsker å bidra til å styrke marine og maritime bedrifters posisjon inn i det grønne skiftet.

Johanne har en mastergrad i International Environmental Studies fra NMBU, og bachelorgrader både i samfunnsøkonomi fra Universitet i Bergen og markedsføring med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap fra NTNU.

Hun har erfaring med strategisk bærekraftsarbeid både fra studier og tidligere arbeid, og tar nye utfordringer på strak arm. Hennes største drivkraft er å bidra til å utgjøre en forskjell både for næringslivet og for planeten.

På fritiden er Johanne aktiv. I helgene finner du henne gjerne på en fjelltopp, og er hun ikke på trening etter jobb tilbringer hun mer enn gjerne ettermiddagen i en hengekøye på byfjellet Aksla med en god bok i fanget.

KONTAKTINFO

Johanne Kjerstad

Rådgiver bærekraft

Mob: +47 959 27 654

Mail: johanne@doxacom.no