Ronny Nordstrand

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Ronny Nordstrand har jobbet i reklamebransjen i Ålesund i tretti år, og har spisskompetanse innen digital design, webdesign og visuelle profiler. Han står bak den visuelle profilen til en rekke virksomheter og merkevarer – både havbaserte og i andre bransjer.

Han begynte som lærling i reklamebyrå, og har gått fra å jobbe med reprokamera og paste-up på lysbord, til å jobbe med digitale flater. I Doxacom bidrar Ronny med webdesign, grafiske profiler fra A til Å, foto, årsrapporter, brosjyrer, annonser og sosiale medier.

Ronny kom til Doxacom fra Portalia, og har også vært grafisk designer og medeier i Promera. Han har erfaring som designer i en rekke byråer, som Bragd, Scarp Front, I&M og TIBE.

Ronny liker å skape noe nytt fra grunnen av, enten det er en ny webside eller grafisk profil. Han er glad i å jobbe i team med kundene og kolleger i Doxacom. Både på jobb og på fritiden er Ronny levende opptatt av fotografi. Du finner ham ofte på en fjelltopp ute i havgapet med sin samboer og polarhunden Birk ved sin side, og med fotoapparatet i hendene.

Du finner Ronny Nordstrand og birk_the_polar_samoyed på Instagram.

KONTAKTINFO

Ronny Nordstrand

Grafisk- og digital designer

Mob: +47 924 18 270

Mail: ronny@doxacom.no