Vibeke Hanssen

LI.
FB.
IG.
Følg oss
Vibeke Hanssen er daglig leder og partner i Doxacom. 

Med sin salgs- og markedserfaring fra akvakultur er hun stadig brukt som rådgiver og sparringspartner for eiere, styret og ledelse blant våre kunder og partnere i sjømatnæringen. 

Vibeke har solid kjennskap til oppdrettsnæringen og et stort nettverk i bransjen langs hele norskekysten og internasjonalt. I Doxacom jobber Vibeke særlig med forretningsutvikling, posisjonering og investor relations.

Hun startet i Doxacom 2017 etter å ha vært salgs- og markedssjef i Mørenot Aquaculture. Hun har bred erfaring fra tjue år som leder og rådgiver innen kommunikasjonsbransjen, marin næring og akademia. Av utdanning har Vibeke en mastergrad i marketing management fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen relasjonsmarkedsføring og merkevarebygging.  

Vibeke har en sterk drivkraft for å skape noe, og motiveres av å bygge og posisjonere selskaper innen sjømatnæringen. Hun er tydelig på at smartere og mer strategiske løsninger vil skape en bærekraftig næring, og at virksomheter knyttet til sjømat vil være Norges store fortrinn i fremtiden.

Når hun ikke er på jobb trives hun aller best sammen med familie og venner på tur. Enten om det er toppturer til fots eller på ski, laksefiske eller jakt – gjerne ut ifra familielandstedet i Steigen, eller hytta på Fjellsetra i Sykkylven. 

KONTAKTINFO

Vibeke Hanssen

Daglig leder og partner

Mob: +47 957 31 345

Mail: vibeke@doxacom.no