Doxacom etablerer seg i Nord-Norge – henter Insula-topp

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Kristel Pedersen er ansatt som rådgiver og ansvarlig for Doxacom sin satsing i Nord-Norge. Fra selskapets nye kontor på Ballstad i Lofoten skal hun blant annet utnytte sin erfaring fra sjømatkonsernet Insula, et konsern som omsetter sjømat for seks milliarder kroner i det nordiske og internasjonale dagligvare- og storhusholdningsmarkedet.

Doxacom har bygget opp en solid posisjon innen strategisk kommunikasjon og forretningsutvikling for havbaserte næringer, spesielt på Nord-Vestlandet. Nå henter de inn Insula-direktør Kristel Pedersen for å kunne bidra enda tettere overfor sjømatselskaper som ønsker å ta del i verdikjeden helt fram til middagsbordet til forbrukeren.

Kristel Pedersen. Foto: Doxacom.

 

– Doxacom ønsker å bistå norsk sjømatnæring i å posisjonere seg for fremtiden. Det får vi enda bedre til om vi inkluderer hele verdikjeden, fra hav til bord og fra sør til nord, sier Vibeke Hanssen, daglig leder i Doxacom.

Doxacom har siden 2012 hatt sterke kundeforhold i Nord-Norge, og fra 1. april 2022 skal altså Pedersen lede selskapets satsing i nord.

– Vi er veldig glade for at Kristel har valgt å ta med seg sitt brennende engasjement for havet, sjømatnæringen og den nordligste landsdelen inn i Doxacom. Med henne på laget er vi enda bedre rustet til å bistå og løfte havnæringene, sier Hanssen.

Pedersen kommer fra stillingen som konserndirektør HR og kommunikasjon i Insula hvor hun har jobbet de siste ti årene. Hun har også erfaring fra verdensutstillingen World Expo Shanghai i 2010, og fra Accenture. Hun har utdanning innen fiskerifag og økonomi fra Nord Universitet, og trådte sine barneår på familiens fiskebruk på Ballstad i Lofoten. Ballstad blir også hjemmehavn i den nye jobben, hvor hun ser frem til å jobbe for et bredt nordnorsk og internasjonalt næringsliv.

–  Sjømat er fortiden og fremtiden vår, og den norske sjømatnæringen er en stolt og omstillingsdyktig næring som leverer bærekraftig mat til en hel verden. Men kampen om internasjonale posisjoner tilspisser seg. Skal vi vinne morgendagens kunder, talenter og marginer må vi derfor ta en større andel av verdiskapingen og jobbe aktivt med vårt omdømme. Vi må sette forbruker i fokus, snakke mer om de gode matopplevelsene og ta tydeligere ansvar fra hav til bord. Dette gjelder små så vel som større aktører, for sammen spiller vi hverandre gode, uttaler Pedersen.

 

Kristel Pedersen og Vibeke Hanssen. Foto: Doxacom.

 

Kristel beskriver sine ti år i Insula, og datter- og merkevareselskapet Lofotprodukt, som særdeles lærerike og spennende. Ikke minst på grunn av mange dyktige og engasjerte kollegaer. Når hun nå bytter beite, ser hun frem til å bli kjent med sine nye kollegaer i sør.

– Doxacom fremstår som en fleksibel og handlingsorientert organisasjon som forstår næringens behov. Selskapet har en unik kombinasjon av dyp næringsinnsikt, bred kommunikasjonsfaglig kompetanse og stort engasjement for havet. Med et slikt kompetent og tilpasningsdyktig team i ryggen ser jeg frem til å bistå norske fiskeri- og havbruksaktører i å oppnå bærekraftig vekst og utvikling, avslutter hun.

 

Kontaktpersoner

Vibeke Hanssen, daglig leder Doxacom, telefon 957 31 345

Kristel Pedersen, rådgiver og ansvarlig for Doxacom region nord, telefon 997 02 387

Andre aktuelle nyheter
Ellen Torset i Doxacom. Foto

Doxacom styrker laget med ny rådgiver

Ellen Torset er nyansatt rådgiver i Doxacom. Hun skal blant annet bidra med merkevarebygging, markedsplanlegging og gjennomføring av arrangement på vegne av kundene, og vil

Collage. Foto

Er du klar for Nor-Fishing 2024?

Booking av stander for Nor-Fishing 2024 er i full sving. Alle standene ble revet bort på rekordtid før årets Aqua Nor, så det er lurt