Er du klar for Nor-Fishing 2024?

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Booking av stander for Nor-Fishing 2024 er i full sving. Alle standene ble revet bort på rekordtid før årets Aqua Nor, så det er lurt å sikre seg en plass så snart som mulig. Trenger du hjelp til å komme i gang?

Messestanden: 

Med vår erfaring, nettverk og innsikt i de havbaserte næringene kan vi bidra med treffende budskap. Vi kan også avlaste deg gjennom hele messeplanleggingen fra konseptutvikling til koordinering og gjennomføring. I tillegg kan vi bistå med 3D-visualiseringer, presentasjoner og markedsmateriell som skiller seg ut, tilpasset dine behov og ønsker. 

Produktlansering og mediehåndtering: 

Skal det lanseres et nytt produkt eller ønsker dere å sette søkelys på en aktuell problemstilling? Vi kan bistå med mediehåndtering, pressekonferanser, arrangementer og presentasjoner. Med stort nettverk og erfaring med arrangementer, kan vi bidra til å øke synlighet og skape interesse!

Markedsføring og kampanjer før Nor-Fishing:

La folk vite at du er i Trondheim! Fyll opp kalenderen med avtaler med de rette kundene. Vi kan bistå med skreddersydd markedsføring og kampanjer som når ut til målgruppen i forkant av messen.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulighetene for Nor-Fishing 2024.

Andre aktuelle nyheter
Ellen Torset i Doxacom. Foto

Doxacom styrker laget med ny rådgiver

Ellen Torset er nyansatt rådgiver i Doxacom. Hun skal blant annet bidra med merkevarebygging, markedsplanlegging og gjennomføring av arrangement på vegne av kundene, og vil