Jobbe med verdens mest fremtidsrettede næringer?

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Hver eneste dag går hundretusenvis av nordmenn til en arbeidsplass i de havbaserte næringene, som til sammen står for om lag 70 prosent av våre eksportinntekter.

 

Bærekraftig vekst

Vi i Doxacom ønsker å bidra til å bygge en sterk og bærekraftig havøkonomi basert på regjeringens havstrategi om å bevare rene og rike hav med velfungerende økosystem, og tilrettelegge for verdiskaping gjennom bærekraftig bruk.

Vår drivkraft er å skape verdier sammen med våre kunder og partnere, samtidig som vi skal løse samfunnsbehov. Våre tjenester spenner seg fra strategi og håndfaste kommunikasjonskonsepter, til praktisk gjennomføring gjennom flere fagdisipliner og kanaler.

 

Omdømmebygging

Vi ønsker oss flere dyktige kollegaer som trigges av å ta del i denne utviklingen og få muligheten til å påvirke fremtiden. Du vil jobbe sammen med ambisiøse kunder og partnere som forplikter seg til FN sine bærekraftsmål, samtidig som du vil være en del av et mangfoldig og kompetent team som hver dag jobber for å gjøre verden litt bedre.

 

Les mer om stillingen her: Vi søker kommunikasjonsrådgiver

 

Andre aktuelle nyheter

Frokostseminar med fiskeri- og havministeren

Doxacom og NCE Blue Legasea inviterer til frokostseminar med fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran under Nor-Fishing!  Hvor: Møre og Romsdal fylkeskommune sin fellesstand på Nor-Fishing,

Investerer i kompetanse for regionen

Denne våren avsluttet Johanne Kjerstad (26) første kull «Talent Sunnmøre». Johanne er rådgiver bærekraft i Doxacom, og har deltatt på Næringsforeningen – Ålesundregionen sitt utviklingsprogram