Jobbe med verdens mest fremtidsrettede næringer?

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Hver eneste dag går hundretusenvis av nordmenn til en arbeidsplass i de havbaserte næringene, som til sammen står for om lag 70 prosent av våre eksportinntekter.

 

Bærekraftig vekst

Vi i Doxacom ønsker å bidra til å bygge en sterk og bærekraftig havøkonomi basert på regjeringens havstrategi om å bevare rene og rike hav med velfungerende økosystem, og tilrettelegge for verdiskaping gjennom bærekraftig bruk.

Vår drivkraft er å skape verdier sammen med våre kunder og partnere, samtidig som vi skal løse samfunnsbehov. Våre tjenester spenner seg fra strategi og håndfaste kommunikasjonskonsepter, til praktisk gjennomføring gjennom flere fagdisipliner og kanaler.

 

Omdømmebygging

Vi ønsker oss flere dyktige kollegaer som trigges av å ta del i denne utviklingen og få muligheten til å påvirke fremtiden. Du vil jobbe sammen med ambisiøse kunder og partnere som forplikter seg til FN sine bærekraftsmål, samtidig som du vil være en del av et mangfoldig og kompetent team som hver dag jobber for å gjøre verden litt bedre.

 

Les mer om stillingen her: Vi søker kommunikasjonsrådgiver

 

Andre aktuelle nyheter

På fisketur i Lofoten

Nylig dro Doxacoms ansatte på tur til Lofoten for å besøke avdeling Nord. Her ble det tilbragt fire dager fylt med gode møter, nye bekjentskaper