Kurs i presentasjonsteknikk med Jannicke Farstad

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Jannicke Farstad har i samspill med ÅKP utviklet et kurs i presentasjonsteknikk foran kamera. Dette blir nå gratis tilgjengelig for ansatte i medlemsbedrifter innen GCE Blue Maritime Cluster. Kurset er finansiert av Møre og Romsdal Fylkeskommune i samarbeid med GCE Blue Maritime Cluster.

På kurset lærer du blant annet:

  • Hva du bør tenke på/forberede før du går i studio.
  • Hvordan du presenterer på en god måte i studio/foran kamera.
  • Intervjuteknikk (både som intervjuer og som den som blir intervjuet).
  • Utvikle budskap med et muntlig språk.
  • Studiotrening.

Det vil bli anledning til å øve seg, samt evaluere egen innsats, under kurset.

Om presentasjonsteknikk foran kamera sier Jannicke Farstad selv:

– Det har aldri vært mer viktig å lykkes på en digital plattform. Skal du lykkes, må du trene på det. I løpet av dette kurset skal vi bruke flere teknikker på å utvikle muntlige budskap og fremføring foran kamera. Dette gjør at du i 2022 står enda bedre rustet til å erobre verden med din historie.

Jannicke har alle de rette forutsetningene for å kunne lære fra seg nettopp dette. Hun mener teknikkene hun kan lære fra seg vil gjøre deg tryggere i presentasjonsteknikk, ikke bare foran kamera, men også i andre settinger.

– Etter over 20 år som journalist og programleder har jeg fått mye erfaring i hvordan ikke bare stå foran et kamera, men virkelig nå gjennom ruten med en historie eller et budskap. Det er teknikker som kan brukes også andre steder. Det å være i et studio, i et salgsmøte eller på en scene har mange fellestrekk. På dette kurset får du noen verktøy som gjør at du kan nå frem til ditt publikum på en bedre måte.


Arrangør:
GCE Blue Maritime Cluster
Datoer:
Sted: ÅKP – arenaen og studio (NMK, Ålesund)
 
 

Påmelding via ÅKP

For påmelding 1. mars – klikk HER

For påmelding 3. mars – klikk HER

For påmelding 8. mars – klikk HER

 

Andre aktuelle nyheter

Alle på sjøen skal komme trygt hjem til jul

Årets julegave fra Doxacom går til Redningsselskapet og redningsskøyta Det Norske Veritas som er stasjonert på Ballstad i Lofoten. 2022 er året det Ålesundbaserte rådgivningsselskapet

Laksemedisin med uønskede bivirkninger?

Norge trenger inntekter og regjeringen ønsker at oppdrettsnæringen skal bidra mer. Er grunnrenteskatten riktig medisin, eller har den bivirkninger som koster mer enn den smaker?