Kurs i presentasjonsteknikk med Jannicke Farstad

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Jannicke Farstad har i samspill med ÅKP utviklet et kurs i presentasjonsteknikk foran kamera. Dette blir nå gratis tilgjengelig for ansatte i medlemsbedrifter innen GCE Blue Maritime Cluster. Kurset er finansiert av Møre og Romsdal Fylkeskommune i samarbeid med GCE Blue Maritime Cluster.

På kurset lærer du blant annet:

  • Hva du bør tenke på/forberede før du går i studio.
  • Hvordan du presenterer på en god måte i studio/foran kamera.
  • Intervjuteknikk (både som intervjuer og som den som blir intervjuet).
  • Utvikle budskap med et muntlig språk.
  • Studiotrening.

Det vil bli anledning til å øve seg, samt evaluere egen innsats, under kurset.

Om presentasjonsteknikk foran kamera sier Jannicke Farstad selv:

– Det har aldri vært mer viktig å lykkes på en digital plattform. Skal du lykkes, må du trene på det. I løpet av dette kurset skal vi bruke flere teknikker på å utvikle muntlige budskap og fremføring foran kamera. Dette gjør at du i 2022 står enda bedre rustet til å erobre verden med din historie.

Jannicke har alle de rette forutsetningene for å kunne lære fra seg nettopp dette. Hun mener teknikkene hun kan lære fra seg vil gjøre deg tryggere i presentasjonsteknikk, ikke bare foran kamera, men også i andre settinger.

– Etter over 20 år som journalist og programleder har jeg fått mye erfaring i hvordan ikke bare stå foran et kamera, men virkelig nå gjennom ruten med en historie eller et budskap. Det er teknikker som kan brukes også andre steder. Det å være i et studio, i et salgsmøte eller på en scene har mange fellestrekk. På dette kurset får du noen verktøy som gjør at du kan nå frem til ditt publikum på en bedre måte.


Arrangør:
GCE Blue Maritime Cluster
Datoer:
Sted: ÅKP – arenaen og studio (NMK, Ålesund)
 
 

Påmelding via ÅKP

For påmelding 1. mars – klikk HER

For påmelding 3. mars – klikk HER

For påmelding 8. mars – klikk HER

 

Andre aktuelle nyheter
Ellen Torset i Doxacom. Foto

Doxacom styrker laget med ny rådgiver

Ellen Torset er nyansatt rådgiver i Doxacom. Hun skal blant annet bidra med merkevarebygging, markedsplanlegging og gjennomføring av arrangement på vegne av kundene, og vil

Collage. Foto

Er du klar for Nor-Fishing 2024?

Booking av stander for Nor-Fishing 2024 er i full sving. Alle standene ble revet bort på rekordtid før årets Aqua Nor, så det er lurt