Vi søker rådgiver – fornybar energi

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Bli med å bygge bærekraftig omdømme for havnæringene!

Vi er på jakt etter flere dyktige rådgivere innen forretningsutvikling og innovasjon, og fornybar energi, og som kan bidra til å bygge et solid omdømme og en tydelig posisjon på vegne av våre kunder i havnæringene.

En fellesnevner for våre kunder er bærekraft. Hver dag jobbes det med å utvikle smartere løsninger og sirkulære muligheter i hele verdikjeden. Fornybar energi og grønne løsninger er agendaen. Landbasert oppdrett skal bidra til å sikre mat til verdens befolkning, parallelt som oppdrett av laks og ørret i sjø skal høstes på en måte som ivaretar havets naturlige miljø. Dette er en del av hverdagen – både for våre kunder og oss.

Trigger du på å ta del i denne utviklingen og få muligheten til å påvirke fremtiden? 

I tillegg til relevant utdanning og erfaring, er det en fordel at du har bred innsikt og stort nettverk innen marin- og maritim næring og/eller fornybar energi-, klima- og miljø.

Vi ser etter deg som er opptatt av det som skjer i og rundt havet. Du brenner for å skape verdier for våre kunder og partnere, samtidig som du bidrar til å løse samfunnsbehov.

 

Rådgiver – fornybar energi

Arbeidsoppgaver

 • Rådgivning, planlegging og gjennomføring av prosjekter
 • Utvikle finansieringsløp og teknologisk utvikling frem mot kommersialisering
 • Foreta risikovurderinger av teknologiske muligheter vs. forretningsmessig bærekraft
 • Energibalanse og miljøregnskap
 • FoU-prosesser og prosjekt

 

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning i relevante fag
 • Erfaring med prosjektarbeid og kjennskap til finansieringsmuligheter
 • Erfaring, innsikt, nettverk og/eller interesse for fornybar energi-, klima- og miljø
 • Kunnskap om politiske prosesser og innsikt i nasjonale og internasjonale rammevilkår
 • Erfaring fra klima- og miljøledelse
 • Svært gode språkkunnskaper på norsk og engelsk

 

Vi ser etter deg som har vært ute en vinternatt før, tør å utfordre, og som baserer argumentasjon på innsikt og kvalifiserte antakelser. Du er strategisk anlagt og jobber strukturert med kundens forretningsmål i fokus.

Vi tilbyr deg å jobbe sammen med ambisiøse kunder og partnere som forplikter seg til FN sine bærekraftsmål, samtidig som du vil være en del av et mangfoldig og kompetent team som hver dag jobber for å gjøre verden litt bedre. Meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Konkurransedyktig lønn.

 

Søknad og nærmere informasjon om stillingen kan rettes til daglig leder Vibeke Hanssen på telefon 957 31 345, eller på epost: vibeke@doxacom.no.

Søknadsfrist: 20. september. 

Andre aktuelle nyheter
Ellen Torset i Doxacom. Foto

Doxacom styrker laget med ny rådgiver

Ellen Torset er nyansatt rådgiver i Doxacom. Hun skal blant annet bidra med merkevarebygging, markedsplanlegging og gjennomføring av arrangement på vegne av kundene, og vil

Collage. Foto

Er du klar for Nor-Fishing 2024?

Booking av stander for Nor-Fishing 2024 er i full sving. Alle standene ble revet bort på rekordtid før årets Aqua Nor, så det er lurt