Kristel Pedersen

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Kristel Pedersen er rådgiver og ansvarlig for Doxacoms aktivitet i Nord-Norge. Fra selskapets kontor på Ballstad i Lofoten bistår hun som prosjektleder og kommunikasjonsrådgiver tilknyttet omdømmebygging, forretningsutvikling og endringsledelse. 

Kristel har bokstavelig talt vokst opp i fiskerinæringen, og tjente sine første kroner som ivrig tungeskjærer på bestefars fiskebruk. Det var derfor helt naturlig for henne å velge fiskerifag som student. Hun har 15 års erfaring fra prosjektledelse og forretningsutvikling, og ti års erfaring fra operativ og strategisk HR- og endringsledelse. 

Før hun begynte i Doxacom jobbet hun som konserndirektør HR og kommunikasjon i sjømatkonsernet Insula. Hun har også jobbet med kommunikasjon, prosjekt- og endringsledelse i merkevareselskapet Lofotprodukt, på verdensutstillingen World Expo Shanghai 2010 og i Accenture. Kristel har en bachelorgrad i fiskeriøkonomi og en mastergrad i internasjonal handel fra Nord Universitet. 

Kristel puster best i nærheten av salt sjø og har et brennende engasjement for fisk, folk og for Nord-Norge. Hun motiveres av å skape stolthet og engasjement rundt sjømatnæringene og ønsker å vise verden at sjømat er fremtiden. 

På fritiden er hun dedikert mamma, og ofte å finne på en fjelltopp eller nynnende i en kajakk. 

KONTAKTINFO

Kristel Pedersen

Rådgiver

Mob: +47 997 02 387

Mail: kristel@doxacom.no