LI.
FB.
IG.
Følg oss

Vi jobber for å bygge og forsterke stoltheten til havnasjonen Norge

Vi er i sterk vekst og bemanner opp teamet som skal fortsette å bygge bærekraftig omdømme for våre kunder og partnere. Kunne du tenke deg å komplettere vår kompetanse om havbasert næring? Liker du å utfordre deg selv og det etablerte? Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk som har en sterk drivkraft for sunn vekst og utvikling.  

I tillegg til relevant utdanning og erfaring, er vi ute etter deg som har bred innsikt og stort nettverk innen fornybar energi, og marin- og maritim næring.

Vi ser etter deg som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av det som skjer i og rundt havet. Du brenner for å skape verdier for våre kunder og partnere, samtidig som du bidrar til å løse samfunnsbehov.

Ta kontakt direkte med Vibeke for en prat, eller send oss en søknad.

Kanskje er vi en god match?

Om oss

Doxacom er et rådgivningsselskap som tilbyr et komplett team med flere tiårs erfaring fra havnæringene. Våre rådgivere har dyp innsikt, stort nettverk og brennende interesse for livet i havet. Vi tilbyr tjenester innen områdene forretningsutvikling og strategisk kommunikasjon, og bistår prosesser innen nullutslipps- og fornybar energi.

Vi er langt over gjennomsnittet opptatt av det som skjer innen de havbaserte næringer og hvordan vi forvalter våre felles verdier. Derfor er vår drivkraft å bygge et bærekraftig omdømme for våre kunder og partnere, og være pådrivere for bærekraftig omstilling.