LI.
FB.
IG.
Følg oss
OCEAN KNOWLEDGE

Ledige stillinger

Vi søker kommunikasjonsrådgivere

Vi søker kommunikasjonsrådgivere som evner og brenner for å formidle og forankre kundenes visjoner og forretningsstrategier gjennom ord og bilder.   Arbeidsoppgaver Ivareta og bygge langsiktige kundeforhold basert på god

— Les mer

Vi søker kommunikasjonsrådgivere

Vi søker kommunikasjonsrådgivere som evner og brenner for å formidle og forankre kundenes visjoner og forretningsstrategier gjennom ord og bilder.   Arbeidsoppgaver Ivareta og bygge langsiktige kundeforhold basert på god kvalitet i dialog og leveranser Strategisk kommunikasjonsarbeid og innholdsproduksjon Rådgiving, planlegging og tilrettelegging av mediehåndtering Utarbeide budskap, presentasjoner, pressemeldinger, kronikker og redaksjonelle saker   Kvalifikasjoner

— Les mer

Bygger stolthet til havnasjonen Norge

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk som har en sterk drivkraft til å skape verdier, og samtidig løse samfunnsbehov.

Ta kontakt direkte med Vibeke for en prat, eller send oss en søknad.

Kanskje er vi en god match?

Om oss

Doxacom er et rådgivningsselskap som tilbyr et komplett team med flere tiårs erfaring fra havnæringene. Våre rådgivere har dyp innsikt, stort nettverk og brennende interesse for livet i havet. Vi tilbyr tjenester innen områdene forretningsutvikling og strategisk kommunikasjon, og bistår prosesser innen nullutslipps- og fornybar energi.

Vi er langt over gjennomsnittet opptatt av det som skjer innen de havbaserte næringer og hvordan vi forvalter våre felles verdier. Derfor er vår drivkraft å bygge et bærekraftig omdømme for våre kunder og partnere, og være pådrivere for bærekraftig omstilling.