Doxacom styrker laget med ny rådgiver

LI.
FB.
IG.
Følg oss

Ellen Torset er nyansatt rådgiver i Doxacom. Hun skal blant annet bidra med merkevarebygging, markedsplanlegging og gjennomføring av arrangement på vegne av kundene, og vil i tillegg jobbe med kunderelasjoner og prosjektstyring internt.

Doxacom har bygget opp en solid posisjon innen strategisk kommunikasjon og forretningsutvikling for havbaserte næringer, spesielt på Nord-Vestlandet.

Arrangement som messedeltakelse, seminar, workshops og konferanser er aktiviteter de fleste av kundene til Doxacom inkluderer i sitt årshjul – enten som arrangør eller som deltakere.

– Vi er veldig glade for at Ellen har valgt å ta med seg sin kompetanse om marked, nettverksbygging og arrangementsplanlegging inn i Doxacom. Hun har bred kulturforståelse og et fyldig nettverk. Med henne på laget er vi enda bedre rustet til å følge opp og avlaste kundene våre, sier Vibeke Hanssen, daglig leder i Doxacom.

Ellen Torset kommer fra stillingen som leder for markedsaktiviteter i innovasjonsselskapet ÅKP. Gjennom sine syv år i selskapet har hun være med på å bygge opp ÅKP Blue Innovation Arena hvor det har vært gjennomført opptil 40 små og store arrangement i måneden.

– Doxacom bistår kunder innen de norske maritime og marine næringene i deres posisjonering for fremtiden. En del av dette er å lette arbeidet og tidsbruken deres ved å tilby planlegging-, gjennomføring og etterarbeid i forbindelse med arrangement, sier Hanssen.

Ellen på NMK. Foto

Ellen Torset er ny rådgiver i Doxacom.

Internasjonal erfaring

Ellen har også erfaring fra andre bransjer, med rigging og deltakelse av messer både i inn- og utland. Hun var blant annet ansvarlig for Ekornes USA sitt 1000 kvm store showroom under møbelmessen i High Point, North Carolina. En messe som trakk besøkende fra hele USA og verden to ganger i året.

Hun er født og oppvokst i Oslo, har bodd ni år sammenhengende i utlandet, og flyttet til Ålesund i 2001 i forbindelse med sin jobb i Ekornes.

For Ekornes introduserte blant annet Ellen «the Ekornes School» til møbelbutikker over hele USA. Et to-dagers kurs for å trene selgerne til å være trygge på å selge Ekornes produkter. Ellen kjenner godt til geografien og demografien i USA etter fire år med reisevirksomhet til de aller fleste stater.

Gjennom sin utdanning innen Hotelmanagement fra The Hotelschool the Hague har hun erfaring fra arbeidsperioder i flere hotell rundt om i verden, blant annet The Gleneagles Hotel i Skottland og Radisson SAS hotellet i Brussel.

I sin stilling som rådgiver ved Høgskolen i Ålesund/NTNU reiste hun verden rundt for å rekruttere studenter til både bachelor – og masterutdanningene ved universitetet.

Variert bakgrunn fra kjente merkevarer

Ellen beskriver sin bakgrunn i selskaper som Pepsi Cola, Ekornes, NTNU og ÅKP som særdeles lærerike og spennende. Ikke minst på grunn av mange dyktige og engasjerte medarbeidere. Når hun nå bytter beite, ser hun frem til å bruke bakgrunnen sin til det beste for kunder og kollegaer.

– Doxacom fremstår som fleksible, handlingsorienterte og med dyp forståelse for kundenes behov. Selskapet har en unik kombinasjon av næringsinnsikt, bred faglig kompetanse, serviceinnstilling og stort engasjement. Med et slikt kompetent og tilpasningsdyktig team i ryggen ser jeg frem til å bistå Doxacom og kundene med vekst, avlasting og utvikling, avslutter Torset.

Kontaktpersoner

Vibeke Hanssen
daglig leder Doxacom 
telefon +47 957 31 345

Ellen Torset
rådgiver Doxacom
telefon +47 941 53 696

Andre aktuelle nyheter
Collage. Foto

Er du klar for Nor-Fishing 2024?

Booking av stander for Nor-Fishing 2024 er i full sving. Alle standene ble revet bort på rekordtid før årets Aqua Nor, så det er lurt